Profiel
Home
Profiel

Profiel

Er waren eens een papa en een mama en die hadden al een kindje, maar het  gezinnetje was nog niet compleet. Na veel gepruts was er na 9 maanden een rooie reus, genaamd RikkieRik. En dat is departyman.nl dus. Hier hield het sprookje niet op, want er kwam nog een zusje bij. Rikkie Rik groeide op in het altijd gezellige en bruisende Rio aan de IJssel (IJsselstein). 

 

Uit IJsselstein is hij niet weg te krijgen, hoewel dat al wel verschillende keren geprobeerd is. Na de basisschool deed hij net als alle andere pubers de middelbare school in Nieuwegein. Maar pa en moe waren nog niet tevreden, dus deed hij er nog ff een MBOtje achteraan. 

 

Na twee jaar werken in zijn studierichting kwam Gerrit Onink op zijn weg met een onweerstaanbaar aanbod om bij GO Produkties van zijn hobby zijn beroep te maken. Hij dacht dat hij het wat rustiger zou krijgen, maar in de praktijk is gebleken dat dat niet helemaal het geval is.

Toch blijft hij altijd weer dol enthausiast om te draaien voor al die olijke popjes. Je vindt de Partyman geregeld als resident dj in uitgaanscentrum Brothers en bij de altijd swingende Electric Voice drive in show.

Aankomend

No current events.

Volg mij op Twitter!

Word vriendjes op Hyves!

Word vriendjes op Facebook!

Feiten

Naam: Rik Berkulo
Woonplaats: IJsselstein
Geboren: 17 december
Werk: directeur/eigenaar departyshop.nl

Enquêtes

Wat vind je van de nieuwe website

Kreet van departyman

"

Het leven is een feest! Je moet alleen zelf de slingers ophangen

"